Schuiling Leek

Tolberterstraat 35-B
9351 BB Leek
 

Schuiling Peize

Hoofdstraat 33
9321 CD Peize
 

Schuiling Zuidhorn

De Dorpsvenne 2
9801 DA Zuidhorn
 

Openingstijden

Di - do: 9.30 - 18.00
Vrijdag: 9.30 - 21.00
Zaterdag: 9.30 - 17.00

Zonwering zowel binnen als buiten op maat geleverd

U bekijkt pagina: Zonwering

Buiten-zonwering
 

Schuiling heeft buitenzonwering passend bij uw situatie. Er is een enorme keus in soorten en kleuren voor een perfecte combinatie met uw gevel. Zonwering voor uw terras met een uitval- of knikarm-scherm, markiezen of screens voor uw gevel of traditionele zonwering, Schuiling heeft de oplossing, kennis en vakmanschap in huis.

Schuiling heeft ervaren monteurs in dienst, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opmeten, het op maat maken en monteren van uw zonwering.
Klik hiernaast op Buiten-zonwering voor de mogelijkheden.

 

Binnen-zonwering
 

Schuiling voert een breed programma met binnen-zonwering, de nieuwste trend in raamdecoratie. Binnen-zonwering is een verzamelnaam voor verschillende decoratiesystemen. Onder andere rol-, vouw- en plissé-gordijnen, lamellen en horizontale jaloezien. Een degelijke zonwering is noodzakelijk in de zomermaanden maar kan evengoed in de tussenseizoenen en zelfs in de winter haar nut bewijzen wanneer de zon bijvoorbeeld laag aan de horizon staat en verblindend naar binnen schijnt.

Binnen-zonwering producten worden precies ingemeten in uw raam. Het prettige van maatwerk is dat met uw wensen echt rekening gehouden kan worden. Professionele montage garandeert 100% tevredenheid over het eindresultaat.
Klik hiernaast op Binnen-zonwering voor de mogelijkheden.