Afspraak maken

Bel Annemarie Naar website

Informatie

Regio:
Friesland, Groningen en Drenthe.

Je krijgt na het Interieuradvies aan huis een waardecheque in de vorm van een kortingsbon. Deze kortingsbon geeft je 10% korting bij aankopen vanaf € 750,- tot maximaal € 1.750,- bij Schuiling Leek, Peize en Zuidhorn.

De kortingsbon is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties.

Interieuradvies aan huis

Interieuradvies door Styling by Annemarie omvat een uitgebreid advies.

O.a. kleur, verf, behang, meubelen, verlichting, raamstoffering en vloeren. Dit advies kan uiteenlopen van alléén een kleuradvies tot een totaal stylingsplan.

Uw interieurstylist komt aan huis! Hierdoor kan er veel gerichter advies gegeven worden. Dat is de kracht van Styling by Annemarie. We bekijken de ruimtes en de functie hiervan. Hierbij wordt gekeken naar de specifieke woonsituatie, de beschikbare ruimte en de te behouden meubelen en aankleding.
We bespreken de wensen. Hoe is de lichtinval, want dit speelt een grote rol in het gebruik van kleuren en materialen. Vaak zijn er verschillende mogelijkheden voor de indeling, maar wat is nu de juiste voor uw woning? Daarnaast gaan we kijken welke stijl en sfeer we willen creëren of versterken door middel van zorgvuldig kleur- en materiaalgebruik. Zo zie je gelijk wat voor effect bepaalde opstellingen, kleuren en materialen in de betreffende ruimtes hebben.

Het doel van Styling by Annemarie is om bij iedere woning de ruimte(s) zo optimaal mogelijk te benutten én smaakvol in te richten. Styling by Annemarie is dagelijks met interieur bezig en creëert de sfeer die van uw huis uw thuis maakt. Want wonen is meer dan een huis betrekken. Echt wonen doe je met je hart!