Schuiling Leek

Tolberterstraat 35-B
9351 BB Leek
 

Schuiling Peize

Hoofdstraat 33
9321 CD Peize
 

Schuiling Zuidhorn

De Dorpsvenne 2
9801 DA Zuidhorn
 

Openingstijden

Di - do: 9.30 - 18.00
Vrijdag: 9.30 - 21.00
Zaterdag: 9.30 - 17.00

U bekijkt pagina: Bedrijfsprofiel

Peize

In juli 1950 openden Jantienus en Jantje Schuiling een winkel met manufacturen en huishoudelijke artikelen in Peize. Deze winkel groeide uit tot een familiebedrijf met zaken in Peize, Leek en Zuidhorn.

Na een jarenlange combinatie van mode en interieur heeft Peize nu koers gezet op het gebied van wonen & slapen. Een modern ingerichte showroom met alle topmerken is hiervan het resultaat.

In elke winkel van Schuiling is de sfeer die van een echt familiebedrijf; gemoedelijk en met een persoonlijke touch.

Leek

In de vestiging Leek van Schuiling Wonen en Slapen is een aparte slaapstudio ingericht, waar u de juiste combinatie van bedbodems en matrassen kunt uitproberen. Schuiling levert onder andere het merk Auping. Ze geven graag advies over de juiste keuze voor een hard of zacht matras en over de lattenbodem die daarbij het best past.

De toonzaal biedt tevens ruimte voor een uitgebreid overzicht van slaapkamermeubilair, een afdeling vloeren en vloerbedekkingen en een aanzienlijke collectie gordijnen en zonweringsproducten.

Ruim voldoende redenen om eens binnen te lopen.

Zuidhorn

Sinds 1980 is Schuiling gevestigd in het pand aan De Dorpsvenne in Zuidhorn. Het is een moderne en overzichtelijke winkel met ruim voldoende parkeerruimte voor de deur.

De speciaalzaak is smaakvol ingericht met een brede keus in vloerbedekkingen, gordijnen, zonwering, ledikanten, matrassen en bedtextiel. Vooral het uitgebreide assortiment vloeren, linoleum en tapijten is opvallend. Schuiling geeft graag vrijblijvend advies en zorgt met een team van stoffeerders altijd voor een perfecte afwerking.